Buddy's Beat

Dogster Fleas?

January 28th 2013 12:17 pm
[ View A Comments (11) ]

I am wondering if anybody else is having this problem. I notice a bunch of my pals adding new pictures, but all I can see is a white box. I cannot see my pals happy faces. Is anybody else having this problem when someone posts new pictures? Maybe I should fire off a memo to HQ!

Not much happening around here. We have been getting so much snow lately, and then it warms up and we get freezing rain, and then cools off and more snow and round, round we go! We are sure looking forward to spring.

I have been happily destuffing and shredding most of my toys. If anyone has suggestions for durable toys, please pass them along. I have even shredded Kong toys and mom thought that wasn't possible! I haven't, however, done anything to the furniture or baseboards or anything else in the house as of late.

Hope all of my pals are doing well!

 
Barked by: MrJackFreckles~SirLick-a-Lot (Dogster Member)

January 28th 2013 at 9:10 pm

This truly is a big flea, Buddy. The tech heads are aware of it, and trying to get it fixed...sometime...sigh...

There are some other fleas pestering us too, but they are more annoying than anything as bad as not seeing the pics. That problem is on Catster, too.

Don't have any answer to your toy question...

We have this 'yo-yo' weather, too. Today all the schools were closed because of the freezing rain we had last night. UGH!
Barked by: Abbie (Dogster Member)

January 29th 2013 at 12:14 am

We contacted HQ, we have pictures we want to add.
Barked by: Amazing Grace (Dogster Member)

January 29th 2013 at 12:35 am

Big big Fleas Buddy Boy!!!!!!!!!!!!!Real pain in the hiney!
Barked by: Freya (Dogster Member)

January 29th 2013 at 5:21 am

Did you choose to do anything arty with that decorate photo functionality? I've noticed if I use it, my photos don't show.
Barked by: ✨ Whitley ✨ (Dogster Member)

January 29th 2013 at 8:34 am

Yeah, I's seeing blank boxes too.
Barked by: Angel Petey- In Loving Memory (Dogster Member)

January 29th 2013 at 11:06 am

we are not seeing any pics either...always problems with this place!!
Barked by: Buddy (Dogster Member)

January 29th 2013 at 1:35 pm

Mom hasn't added any pictures for quite a while, because she noticed all of my pals pictures weren't showing up. We thought it might be our computer, but obviously it is Dogster. Don't think we will be loading up any pictures for a while until this gets sorted out.
Barked by: Doo - My Sweet Angel (Dogster Member)

January 30th 2013 at 12:55 am

We get a long skinny box that shows up on the Community page where pictures are supposed to be. What needed to be changed at HQ that all this happened? Everything was going along fine.
Barked by: Buddy (Dogster Member)

January 30th 2013 at 2:18 pm

I don't know what needed to be changed at HQ, Doo. We just started not seeing any pictures! Hope this problem is fixed soon.
Barked by: MrJackFreckles~SirLick-a-Lot (Dogster Member)

January 31st 2013 at 12:08 am

I saw some pictures come up!! Yeahhhhh!!
Barked by: Abbie (Dogster Member)

January 31st 2013 at 1:53 am

We tried to upload some today, but we still can't see them.

 

Buddy


 

Family Pets

Abby - Forever
Loved

Subscribe

(What does RSS do?)